április, 2010

BARCO vetítőmodulok LED fényforrással

A BARCO legújabb Control Room termékei, az 1920 x 1080 pixeles ’HD’ felbontásban kapható OL-521, OLF-521, OL-721 és OLF-721 DLP technológiájú vetítőkockák, cube-ok. Ezekben a hagyományos lámpás világítás helyett, forradalmian új, LED alapú megvilágítást használnak. A fényforrás élettartama 55 000 órára nőtt, tehát a lámpa csere költségei gyakorlatilag megspórolhatók.

Tovább...

Projektorlámpák bármely típushoz

Kedvező áron, rövid határidővel vállaljuk bármely projektortípushoz lámpa beszerzését, szállítását. Eredeti gyártók lámpái, keret nélküli lámpatestek, OEM termékek. Amennyiben igényt tart rá, szervizünk a nálunk vásárolt komplett lámpák vagy keret nélküli lámpatestek beépítését díjmentesen elvégzi. Vállaljuk bármilyen típusú projektor gyári előírások szerinti tisztítását, karbantartását.

Tovább...

Mikropo LED lámpák

Energiatakarékos és tartós. Bekapcsolást követően azonnal teljes fényerőt ad. Alacsony a hőtermelése. Ismerje meg a jövő világítótesteit, lámpáit!

Tovább...

Milyen legyen?

Elképzeléseink azért vannak. Legyen okos és szép. Legyen olcsó és praktikus. Legyen finom és könnyű. Legyen valami szórakoztató, vasárnap esti. Ha iskola épül, az legyen játékos, de érthető és bátorító. Ha templom, teremtsen kapcsolatot ember és Isten, ha közösségi ház, egyén és csoport között. Ha múzeum, a kultúra és befogadója között. Ha plaza készül, legyen […]

Tovább...