14 Júl 2010

Orpheo Classic

Orpheo Orpheo Classic bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Orpheo Audio Guide rendszer

A termék már nem elérhető!
Forgalmazása 2014.01.21-től megszünt!

A megszünt termék helyett javasoljuk: ORPHEO MIKRO

A hazai idegenforgalom virágzása egyre nagyobb szükséget teremt olyan rendszerek telepítésére amivel a múzeumi látogató önállóan is végig tud nézni egy kiállítást úgy hogy minden fontos információ birtokába jusson. Ha ez a rendszer a látogató anyanyelvén működik és egyszerű használata nem igényel semmiféle oktatást akkor eljutottunk az ORPHEO-hoz mely ezeket a tulajdonságokat egyesíti,egy eszközben.

Hang lejátszás MP3 / WMA / AAC formátumokban lehetséges. Megvilágított, strapabíró billentyűzet és a rázkódás, ütés és csepp álló kivitel a megbízható működés záloga.

A készülékek akár 2GB-os memóriával felszerelve is kaphatók. Ezzel elérhető, hogy egészen 32 óra cd minőségű anyag rögzíthető a kártyákra. Természetesen a rögzítés minőségének csökkentésével a felvételi idő jelentősen megnövekedhet. Az akkumlátor kapacitás 10 óra folyamatos lejátszást tesz lehetővé töltés nélkül. A korszerű töltési eljárásoknak köszönhetően a töltés mindössze 2 órát vesz igénybe. A töltés 10 vagy 20 darabos töltő rack-ben történik, itt lehet a hanganyagot is az eszközökre tölteni számítógépes kapcsolat segítségével.
Aktiválható lopásjelző rendszert tartalmaznak készülékeink. A számbillentyűzetes lejátszásvezérlésen kívül mód van automatikus infra, RF (opcionális), GPS (opcionális) trigger segítségével történő lejátszás indításra és lejátszás szinkronizálásra. A készülékek naplózzák a lejátszásokat, így ennek segítségével pontos statisztikák készíthetők.

Orpheo eszközökből több mint 20.000 darab működik a világ múzeumaiban!