14 Júl 2010

Orpheo Compact

Orpheo Orpheo Compact bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az Orpheo Classic testvére a vele funkcióiban megegyező, de számbillentyűk hiányában annál kissebb méretű Orpheo Compact.

A termék már nem elérhető!
Forgalmazása 2014.01.21-től megszünt!

A megszünt termék helyett javasoljuk: ORPHEO MIKRO

A számbillentyűk hiánya miatt ezt a kivitelt olyan kiállításokhoz javasoljuk, ahol előre meghatározott útvonalat kell a látogatónak bejárnia vagy a felvételek közötti váltást kölső jel segíti
(pl. RF vagy infravörös).

A készülékek akár 2GB-os memóriával felszerelve is kaphatók. Ezzel elérhető, hogy egészen 32 óra cd minőségű anyag rögzíthető a kártyákra. Természetesen a rögzítés minőségének csökkentésével a felvételi idő jelentősen megnövekedhet.
Az akkumulátor kapacitás 10 óra folyamatos lejátszást tesz lehetővé töltés nélkül. A korszerű töltési eljárásoknak köszönhetően a töltés mindössze 2 órát vesz igénybe. A töltés 20 darabos töltő rack-ben történik, itt lehet a hanganyagot is az eszközökre tölteni számítógépes kapcsolat segítségével.
Aktiválható lopásjelző rendszert tartalmaznak készülékeink. A számbillentyűzetes lejátszásvezérlésen kívül mód van automatikus infra, RF(opcionális), GPS(opcionális) trigger segítségével történő lejátszás indításra és lejátszás szinkronizálásra.

Az Orpheo választékában nagy megbízhatóságú Tour Guide túravezető eszközök is elérhetőek, melyekkel csoportok informálása a meglátogatott múzeum vagy emlékhely többi látogatójának zavarása nélkül megoldható. A készülékek naplózzák a lejátszásokat, így ennek segítségével pontos statisztikák készíthetők.

Orpheo eszközökből több mint 20.000 darab működik a világ múzeumaiban!