BARCO DIGITAL CINEMA
A belga BARCO cég neve ipari standardnak tekinthető a Digital Cinema, filmszínházak vetítőgépei terén.
A cég más termékei piacvezető megjelenő megoldást biztosítanak, a tárgyalótermi projektorok, sémafalak, megfigyelő központok megjelenítő felületeinek kialakításában, akár a telekommunikáció, közlekedésfelügyelet, ipari és katonai folyamatirányítás, katasztrófa-elhárítás vagy pénzügyi, banki transzferek területén.

Eddig hazánkban megközelítőleg 160, míg világszerte több mint 30000 teremben történt a Barco megoldásainak telepítése. A BARCO magas fokú innovációja tükröződik minden részletben a kifinomult tervezéstől az éveken át alacsony költséggel üzemeltethető rendszermegoldásig, melynek a neve BARCO Digital Cinema. A Barco rendszereinek a legfontosabb előnye, az évtizedes hagyományokon túlmenően a saját fejlesztés (saját R&D: projektorok, vezérlők és szoftverek) és a saját gyártási kapacitás.

A MIKROPO szakmai múltját sok tucat telepített audiovizuális rendszer és sok ezer elégedett felhasználó jelenti. A MIKROPO Vizuáltechnika Kft. 1990. év óta forgalmaz audio-vizuáltechnikai eszközöket. Ennek köszönhetően sokéves tapasztalata van abban, hogy az általa forgalmazott berendezésekhez kifogástalan háttértámogatást biztosítson. A Barco évtizedes hazai disztribútoraként, képzett és tapasztalt szervizmérnökök látják el a javítási, karbantartási feladatokat. A szervizmérnökök ennek megfelelően folyamatosan külföldi továbbképzéseken vesznek részt, hogy a lépést tarthassanak a legkorszerűbb technológiákkal, s megfeleljenek a kor kihívásainak. Sok esetben munkatársaink a gyártó szakembereivel együtt telepítik a rendszereket, biztosítva a kivételes minőséget.

A BARCO Digitális mozivetítőkről, termékekről részletesen tájékozódhat ide kattintva.