Klinikai betekintő monitorok

Miért fogja szeretni a BARCO klinikai betekintő monitorokat?
Kifogástalan képminőség bárhol, bármikor.

Kifogástalan képminőség
A BARCO klinikai betekintő monitorok jobb kontrasztarányt, mélyebb színeket és szélesebb betekintési szöget kínálnak, mint a hagyományos monitorok.

Változatlan képek az idő múlásával
A BARCO klinikai betekintő monitorok beépített képstabilizáló technológiával rendelkeznek, amik biztosítékul szolgálnak a hosszútávon is változatlan képeknek.

Magabiztos távoli megtekintés
A BARCO egy automata minőségbiztosítási szolgáltatást nyújt, amely biztosítja Önnek és munkatársainak a tökéletesen egyforma képeket, akár eltérő helyekről nézve azokat.

Klinikai Használatra szabva
A BARCO klinikai betekintő monitorok megfelelnek a nemzetközi orvosi és betegbiztonsági szabványoknak, valamint külön választható elülső védelemmel érkeznek, ami megvédi a panelt az intenzív használatból fakadó sérülésektől és a rendszeres tisztítástól. A monitorokat számos fertőtlenítőszerrel tesztelték (például Desomed Rapid AF), a biztonságos és alapos tisztítás érdekében.

Gondtalan kalibrálás
A BARCO klinikai betekintő monitorok az iparágában vezető Medical QAWEB szoftverrel érkeznek, ami felelős az automatikus kalibrálásért és minőségbiztosításért, a létesítmény összes monitorának folyamatos pontosságát biztosítva.

Távoli eszközkezelés
A BARCO Medical QAWeb szoftver lehetővé teszi a távoli eszközkezelést. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége nyílik arra, hogy megfigyelje bármelyik BARCO monitort a kórházban (vagy akár azon túl) egy központi helyről.

Hogyan fogják a BARCO klinikai betekintő monitorok segíteni Önt?
Ha Ön egy radiológus, a BARCO klinikai betekintő monitorok jelentik a tökéletes megoldást, mint másodlagos eszköz, az Ön elsőszámú Nio, vagy Coronis monitora mellé.
Ha Ön egy IT adminisztrátor, lehetősége lesz ellenőrizni, nyomon követni és megfigyelni minden BARCO monitort, majd ezek alapján készíthet költségvetési és aktivitási jelentéseket, függetlenül attól, hogy épp hol tartózkodik.

MDRC-1119
19-inch clinical
review display
További részletes információ…

MDRC-1119 TS
19-inch clinical review display
with touch screen interface
További részletes információ…