BARCO network / digitális vezérlőtermi megoldások


Digitális vezérlőterem
A TransForm N, a BARCO hálózatba kapcsolt videó fal vezérlő családja egyszerűvé, biztonságosság és megbízhatóvá teszi a kollaborációt és az információ elosztást.

Kódolás, elosztás és megjelenítés
A hálózatba kapcsolt vizualizáció a legegyszerűbb és a leginkább rugalmas módja az információ elosztására és megjelenítésére különböző képernyőkön. Önnek csak az a dolga, hogy csatlakoztasson egy forrást (térfigyelő kamera, szenzor, számítógép stb.) egy TransForm N encoder-re, hogy az adott videó, kép vagy egyéb adat eljusson a biztonságos IP alapú rendszerbe. Ezután ez az információ a világhálón bárhová eljuttatható a világban. A célállomáson egy dekóder biztosítja, hogy az adott információ felhasználható legyen bármilyen megjelenítő eszközön.

Határok nélkül bővíthető
A BARCO hálózati vizualizációs rendszere teljes mértékben moduláris. Egy encoder hozzáadásával egyszerűen lehet extra forrásokat integrálni. Ennek köszönhetően a rendszer alkalmas az új jeltípusok vagy csatlakozások támogatására. Egyszerűen csak adja hozzá a rendszerhez a megfelelő TransForm N encodert, ami probléma nélkül integrálódik a meglévő hálózatba. Be szeretne rendezni egy új szobát? Nem probléma, csak helyezze el a megfelelő dekódert és az adatok, képek készen is állnak a megjelenítésre.

Vezérlés és kollaboráció
Ez a digitális vezérlőtermi megoldás képes kezelni milliónyi különböző inputot, több száz különféle eszközről és megjeleníteni azokat, ahogyan azt Ön kívánja (különféle helyszíneken, különféle operátoroknak). A BARCO CMS vezérlőtermi menedzsment szoftverének köszönhetően a felhasználó külön vezérelheti az összes displayt. Ezek lehetnek kisebb ügyfélszolgálati monitorok, vagy akár nagyobb videó falak. Ennek a szoftvernek köszönhetően a kezelők hatékonyan tudnak együttműködni. A vezérlés átengedhető más kezelők számára is, ugyanazt a biztonsági szintet fenntartva. Ami a legfontosabb, hogy az emberek azt látják amit szeretne és akkor látják amikor szeretné.

Információelosztás bárhová
A különféle vizuális információk megoszthatóak egy vezérlőtermen belül, de akár elküldhetőek egy, a világ másik felén lévő megjelenítőhöz is, a BARCO TransForm N termékcsaládjának köszönhetően a kollaboráció még sosem volt ilyen egyszerű.


Kapcsolódó megoldások és termékek:

Hátsó-vetítésű video falak

A BARCO LED megvilágítású, hátsó vetítésű videó falai elérhetőek többféle méretben és képarányban, alkalmasak minden vezérlőterembe…

Tovább…

LCD video falak

Professzionális, keskeny keretű LCD display-ek, csempés kialakítású videó falakhoz tervezve a kis és közepes méretű vezérlőtermekbe…

Tovább…