20 Júl 2014

DATATON WATCHOUT

Dataton többmegjelenítős rendszerek DATATON WATCHOUT bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Dataton WATCHOUT egy olyan több megjelenítő használatát támogató rendszer, amely egyaránt alkalmas kreatív anyagok elkészítésére és annak megjelenítésére. A rendszer felhasználható szinte minden kreatív területen, a színpadi alkalmazásoktól a digital signage megoldásokig, a kis és nagy rendezvények kiszolgálásától a fix installációkig.

A Dataton WATCHOUT lehetőséget biztosít állóképek, grafikák, animációk, videó anyagok, hang és élő bejátszások együttes kezelésére és az ezekből készített lenyűgöző show vagy bemutató anyag egyszerű megjelenítésére. A rendszer képes akár egy gigantikus képet is több megjelenítőn láthatóvá varázsolni. Teljesen személyre szabható, skálázható.

A WATCHOUT rendszer áll egy a WATCHOUT szoftvert futtató un. „production” számítógépből, amely szabványos Ethernet hálózaton tulajdonképpen végtelen számú ún. „display” számítógéphez csatlakoztatható. Minden „display” számítógép akár 6 megjelenítő eszközt is kezelhet. Ezek a hardver konfigurációtól függően lehetnek akár LCD, LED képernyők, projektorok vagy akár LED falak is.


A rendszer minden számítógépének rendelkeznie kell a működéshez szükséges WATCHOUT licence kulccsal.

A „display” számítógépek kiváltására, a rendszer egyszerűsítésére a Dataton kidolgozott egy alternatív megoldást, a WATCHPAX lejátszót. Ez egy plug & play egység beépített WATCHOUT licenc-el és a WATCHOUT show-k lejátszására optimalizált erős hardverrel.

A WATCHPAX-ról további információkat ide kattintva találhat.

WATCHOUT TULAJDONSÁGAI

  • WATCHPAX kompatibilitás
  • Hardverrel támogatott frame-pontos szinkronizáció a „display” számítógépek között
  • Frame blending
  • Web képek megjelenítése. (képek elérése file-ból, URL-ről vagy Dynamic Image Server-ről
  • Több nyelvű lokalizáció


Adatlapok:
További magyar nyelvű információk a WATCHPAX-ról…
WATCHOUT angol nyelvű adatlapja
WATCHPAX 2 angol nyelvű adatlapja

Linkek:
http://www.dataton.com
http://www.dataton.com/#/watchout/