06 aug 2010

Litefast Magic

360° megjelenítők Litefast Magic bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Litefast 360° képernyők multifunkciós, multimédia LED (fénykibocsátó dióda) megjelenítők. Valós idejű mozgóképes információ megjelenítésre és más digital signage feladatokra alkalmasak.

Litefast 360° képernyők már a megjelenésükkel és új, eddig nem látott képi világukkal magukra irányítják a figyelmet. Úgy jelennek meg a képek, videók és szövegek a tejesen átlátszó felületen, mintha a levegőben lebegnének. A hatás csaknem holografikus, térbeli. A kerek felület teljesen körbejárható, egy időben több szemlélőnek is ugyanazt az élményt nyújtja. A nézők száma akár háromszorosa is lehet annak, mint ahogy az a hagyományos lapos képernyővel elérhető.

Elegáns formája és a lábazat fényes akril felületű plakáttartója lehetővé teszi a termék tökéletes integrációját bármilyen környezetbe.

A Litefast 360° egy innovatív, szabadalmaztatott LED technológiát használ a képalkotásra. Az alkalmazott magas minőségű anyagok és a ’Made in Germany’ finommechanika a magas minőség és a hosszú élettartam záloga. A zseniális képalkotó rendszer egy nagy sebességgel forgó, a kép színeit kirajzoló, RGB LED-eket tartalmazó rotoron alapul. Ez a rotor rajzolja a képet a nézők elé, folyamatos forgása során. A beépített vezérlőelektronika nyomon követi a LED-ek pillanatnyi pozícióját és vezérli a képet létrehozó fénykibocsátásukat. Az emberi szem nem képes az elemi LED-eket mozgásuk során megkülönböztetni, csak az általuk létrehozott képet látja. A forgó rotor egy hengerpaláston mozog, ezért a henger közepén a felhasználók tetszőleges terméket helyezhetnek el, amit a gép ’körberajzol’ a kívánt tartalommal.

Átmérő: 750 mm
Felbontás: 640 x 2400 pixel
Kép mérete: 98″; 2484 mm
Magasság: 2170 mm