16 okt 2010

A Mikropo Vizuáltechnika a Cinetrip VJ Torna 2010 hivatalos fő technikai támogatója

Hírek A Mikropo Vizuáltechnika a Cinetrip VJ Torna 2010 hivatalos fő technikai támogatója bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva


A Cinetrip 2010 októberében negyedik alkalommal hirdeti meg a nemzetközi VJ Tornát Budapesten.

Egy Mesés brazíliai látogatás után a VJ Torna visszatér születésének helyére, Budapestre, hogy
a szokásos kétéves nagyrendezvényét megtartsa a Merlin (1052 Budapest, Gerlóczy u.4.) falai közt. Workshopok, VJ verseny, szakmai és közönségtalálkozók, partik töltik ki az esemény teljes hetét.
Az esemény hivatalos fő technikai támogatója a Mikropo Vizuáltechnika Kft.

A kétévente megrendezett, nemzetközi szintű vizuális megmérettetés rendkívüli lehetőséget biztosít korunk alkalmazott vizuális művészeinek inspirálására, a vj-közösség aktivizálására, fókuszált bemutatkozására, egyúttal a digitális művészetek iránt érdeklődők és a szélesebb közönség szórakoztatására.

A Cinetrip VJ Torna október 18 -án workshopokkal kezdődik,
melyek a kezdőtől haladóig, a digitális művészettörténeti áttekintéstől a gyakorlati szoftverbemutatóig engednek betekintést
a vj-szakma különféle területeibe. A verseny csütörtöktől péntekig estig tart, 3 kategóriában, este DJ-VJ partikkal, és a fesztivál záróbuliján a legtehetségesebbnek ítélt VJ-k a Merlinben (1052 Budapest, Gerlóczy u.4.) mutatkoznak be valós parti-környezetben.

A részletes programok és a jelentkezés feltételei a www.cinetrip.hu/vjtorna oldalunkon olvashatók.

www.cinetrip.hu
www.cinetrip.hu/vjtorna
www.mikropo.hu