20 Már 2014

BARCO ClickShare konferencia környezetben

Hírek BARCO ClickShare konferencia környezetben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A siófoki Hotel Azúr ****-ban megrendezésre kerülő „All About Malls” bevásárlóközpontok szakmai konferenciáján a Mikropo Vizuáltechnika konferencia környezetben is bemutatta a ClickShare technológiát.

A Plenáris ülésen és az azt követő kisebb előadások alatt a Barco – ClickShare Mini prezentációtechnikai rendszert telepítettük, amely gyors, technikai akadályoktól mentes prezentációt biztosított az előadók számára.

A ClickShare Mini-t és a prezentációra használt laptopot a Mikropo Vizuáltechnika biztosította a Marbella I- II termekben, ahol gyors, vezeték nélküli kapcsolódást tett lehetővé az előadók számára.

A ClickShare segítségével számos prezentációs kompatibilitási problémát sikerült elhárítani.

A Marbella termekben a rendelkezésre álló két projektor 4:3-as XGA felbontással rendelkezett, amelyhez egy VGA kábellel lehetett csatlakozni. A ClickShare Mini központi egységén található VGA kimenetet csatlakoztattuk a projektorokhoz, az audio kimenetet pedig a terem hangrendszeréhez. Egy rövid setup után készen állt a ClickShare az előadók fogadására.

A két nap alatt 17 előadó használta az általunk biztosított Clickshare technológiát, melynek segítségével mindenféle akadályok nélkül vetíthettek, szabadon eldönthették, honnan szeretnének prezentálni; volt, aki a pulpitusból, volt, aki asztalról, és volt, aki számítógépről, prezenter távvezérlő segítségével. A prezentációk közötti rövid előadó váltáskor a ClickShare-ben beállításra került a konferencia információs nyitóképe.


A konferencián bemutatott Clickshare Mini és nagytestvére a Clickshare megtekintésére, kipróbálására bemutatótermünkben vagy személyes egyeztetés után az Önök által megjelölt helyszínen biztosítunk lehetőséget.

Hasznos hivatkozások:

Információk a konferenciáról:
http://www.mbsz.hu/page.php?id=43

Részletes információk a Clickshare technológiáról:
Clickshare
Clickshare a gyakorlatban
Clickshare videók