06 ápr 2010

BARCO vetítőmodulok LED fényforrással

Hírek BARCO vetítőmodulok LED fényforrással bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
A BARCO legújabb Control Room termékei, az 1920 x 1080 pixeles ’HD’ felbontásban kapható OL-521, OLF-521, OL-721 és OLF-721 DLP technológiájú vetítőkockák, cube-ok. Ezekben a hagyományos lámpás világítás helyett, forradalmian új, LED alapú megvilágítást használnak. A fényforrás élettartama 55 000 órára nőtt, tehát a lámpa csere költségei gyakorlatilag megspórolhatók.


Az új modulok elölről és hátulról szervizelhetők, kis helyigényűek, a mindössze 50-60 cm mélységükkel kis területet foglalnak csak el a vezérlőközpontok szűkös belteréből.  A BARCO Sense6-szabadalmaztatott szenzortechnikája révén a folyamatos színkorrekciók automatikusan történnek a rendszer teljes élettartama alatt.

Mint minden Barco Control Room eszköz, úgy az új LED terméksorozat is 24/7 szerinti működésre készült, azaz a készülékek a beüzemelést követően folyamatosan működhetnek akár éveken át szünet nélkül.

A letölthető ismertetőnkből megismerhetik ezeknek a gépeknek minden tulajdonságát. Az új termékek forgalmazása még nem kezdődött el, csak akkor válik elérhetővé a felhasználók számára, ha a gyártó minden szempontból meggyőződött annak minőségéről és tartós megbízhatóságáról.

http://www.barco.com/telecom/en/pressreleases/show.asp?index=2347