21 Már 2013

Bemutatjuk a BARCO CLICKSHARE-t

Hírek Bemutatjuk a BARCO CLICKSHARE-t bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bemutatjuk a vizuáltechnikában vezető Barco vállalat legújabb technológiáját.
A ClickShare megkönnyíti a csatlakozást a laptopok és a projektor között.
Manapság rengeteg időt vesztünk el a laptop és a tárgyalóterem kijelzőjének az összekapcsolásával.
A ClickShare nagy könnyebbséget jelent az előadók és trénerek számára egyaránt.

Mi is a ClickShare?
A ClickShare rendszer egy egyszerű gombnyomással megoldást ad a világban milliók által megtapasztalt nehézségekre, amelyek nap mint nap gátat szabnak a hatékony tárgyalótermi munkának. Ez az innovatív megoldás lehetővé teszi a villámgyors csatlakozást a tárgyalóterem megjelenítőjéhez.

Ez a ”One-click wonder” nem csak az előadónak nyújt hatalmas segítséget azzal, hogy másodpercek alatt megjeleníti a prezentációt, hanem a többi jelenlévő számára is lehetőséget nyújt aktívabban részt venni az értekezleten. A végeredmény egy hatékonyabb értekezlet és jobb döntéshozatal.

Magabiztosság és együttműködés
A ClickShare erénye, hogy egyszerű. Ez nyilvánvalónak tűnik, de tekintettel arra, hogy manapság mennyi időt vesztünk el a laptop és a tárgyalóterem kijelzőjének az összekapcsolásával, nagy megkönnyebbülést jelenthet ez az előadók számára.

A ClickShare ezzel együtt lehetővé teszi, hogy más jelenlévők is aktívabban részt vegyenek a találkozón. Mikor több laptophoz csatlakozik egy-egy ClickShare Gomb, ekkor az a csatlakoztatott laptopok képernyője megjelenik a kijelzőn. Egyszerre összesen négy résztvevő képernyője jelenhet meg a kijelzőn.

Bérlési lehetőség
A Mikropo Vizuáltechnika felkínálja a ClickShare termék bérlésének lehetőségét. Technikus kollégánk a bérlés kezdetén leszállítja az eszközt és az igényeknek megfelelően telepíti, konfigurálja.
A bérlés végén kollégánk szétszereli és elszállítja. Kérésre tudunk biztosítani technikai felügyeletet a bérlés idejére.

Kérje ajánlatunkat az
mlaszlo@mikropo.hu
06-20-934-2340
vagy
kovacs.tomasz@mikropo.hu
06-20-249-9674
elérhetőségeken.