27 feb 2015

Büszkén mutatjuk be a létező leghalkabb BARCO lézer-foszfor projektorokat

Hírek Büszkén mutatjuk be a létező leghalkabb BARCO lézer-foszfor projektorokat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva


Kevesebb, mint 35 dB zajkibocsátásával a BARCO lézer-foszfor projektorai jelenleg a leghalkabbak a piacon. A főbb jellemzők a következők: 6000 lumen fényerő, WXGA vagy WUXGA felbontás, tű éles képek és szenzációs színek. A lézer-foszfot fényforrás 20,000 órás élettartamot biztosít a szokásos karbantartás igénye nélkül. Az egy chipes DLP projektor könnyű súlyának és kompakt kivitelének köszönhetően kiválóan beillik a tárgyalótermekbe, előadótermekbe és múzeumokba egyaránt.

A lézeres vetítésben már élenjáró
„A lézeres vetítésben már élenjáró BARCO kiterjeszti ezt a megoldását az üzleti vizuáltechnika területére is, eljuttatva ezt az elképesztő technológiát a tárgyalótermekbe. Sok éven keresztül dolgoztunk ennek a forradalmi technológiának a kifejlesztésén – ezért tudtunk elsők lenni a digitális mozi vetítés területén is a lézeres vetítéssel. Köszönhetően a kompakt kivitelének és magas fényerejének, a mi 4K felbontású lézer projektorunk a legjobb ami jelenleg elérhető, ezért is választotta az IMAX ezt a technológiát több mozijához is.” nyilatkozta büszkén Wim Buyens, a BARCO alelnöke. „Csak idő kérdése volt, hogy kiterjesszük az újításunkat a üzleti megoldások területére is.”

Forradalmi megoldás
Romeo Baertsoen, a BARCO stratégiai marketing igazgatója a következőt mondta: „Ezekkel az újításokkal, a BARCO Present-P széria forradalmi megoldást nyújt az üzleti vizuáltechnika területén, a kiváló színminőség, a hosszú élettartam és a könnyű telepíthetőségnek köszönhetően – folyamatosan dolgozunk azon, hogy ezt a technológiát integrálhassuk a projektorainkba.”

A Barco lézer-foszfor projektora dióhéjban

  • leghalkabb a lézer-foszfor projektorok piacán
  • 1 chip-es DLP technológia
  • WXGA vagy WUXGA felbontás
  • 6,000 ANSI lumen fényerő
  • 20,000 óra élettartam
  • Minimális karbantartási igény (nincs lámpa, nincsenek szűrők)
  • Egyszerűen telepíthető a könnyű súlynak és kompakt kivitelnek köszönhetően
  • 360 fokban forgatható
  • Beépített ClickShare/HDBaseT opció

A termékről részletesen az alábbi linkre kattitva tájékozódhat:
BARCO PGWU-62L lézerprojektor termékinformációk, specifikációk oldalunkon
BARCO PGWU-62L lézerprojektor termékinformációk, specifikációk oldalunkon