26 feb 2015

Miért választott Darth Vader lézerkardot…

Hírek Miért választott Darth Vader lézerkardot… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Az optimális fényforrás megválasztása nehéz feladat. Vegyük példának Darth Vadert: gondolkodott már azon, hogy miért választotta a lézert a szokványos fényforrások helyett a kardjához? Ha igen, akkor olvassa ez az alábbi cikket és ismerje meg a lézer világítás számos előnyét. Mert legyünk őszinték: ami réges rég, egy messzi messzi galaxisban igaz volt, az valószínűleg igaz egy mai tárgyalóteremben is.

Hosszú élettartam
Az erő jó oldalán harcolni rendkívül időigényes lehet. A Jedi Lovagokat nagyon nehéz elpusztítani (még nehezebb meggyőzni őket, hogy átálljanak a sötét oldalra). Nem akarhatja, hogy a fénykardja épp egy hadjárat közben romoljon el. Éppen ezért lehet szüksége egy olyan fényforrásra ami hosszan tart, a lézer erre egy remek választás.


Kiváló színek
El tudja képzelni Darth Vadert egy pink színű karddal? Remélhetőleg nem! A jó színminőség kritikus: a pirosnak minél mélyebbeknek kell lenniük. Ugyanez érvényes a Jedi Lovagokra is, minden színnek megfelelően kell látszania. A lézer technológia esetén ezzel nem lesz probléma.

360 fokban használható
A lézerkardok úgy lettek kifejlesztve, hogy minden irányban mozgathatóak legyenek. Értelmetlen lenne egy olyan kard, amely csak úgy használható a felfelé van tartva. A lézer technológia bármilyen tájolásban használható: függőlegesen és vízszintesen, valamint tájkép vagy porté üzemmódban is…

Állandó fénykibocsátás
Gyenge fénykard? Elfogadhatatlan! A fénykibocsátásnak mindig megbízhatónak és erősnek kell lennie egy harchoz. A lézer technológia híres az állandó, megbízható fénykibocsátásáról, ezért tökéletes megoldást nyújt.

Alacsony zajkibocsátás
Mind tudjuk milyen hangja van egy lézerkardnak. Nem akarhatja, hogy bármilyen zajforrás megzavarja ezt a gyönyörű zümmögő hangot. Igazából ez nem erőssége a lézernek, de a Barco lézertechnológiája elképesztő eredményeket produkált a zajteszteken. Ezek a leghalkabb lézer-foszfor projektorok, sőt, teljesítményben felülmúlják a lámpás modelleket.

A termékről részletesen az alábbi linkre kattitva tájékozódhat:
BARCO PGWU-62L lézerprojektor termékinformációk, specifikációk oldalunkon
BARCO PGWU-62L lézerprojektor termékinformációk, specifikációk oldalunkon