08 Sze 2010

Mikropo a DIGITALEXPO-n

Hírek Mikropo a DIGITALEXPO-n bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Érdeklődő!

A Mikropo Vizuáltechnika Kft. ezúton meghívja Önt a DIGITALEXPO, a képalkotás, a nyomtatott- és infokommunikációs szakvásárra, melyen kiállítóként is részt vesz. A kiállítás – és a vele párhuzamosan megrendezésre kerülő SIGNEXPO és GINNTEXPO – megtekintése előzetes regisztráció esetén ingyenes.

Az említett kiállítások teljes körképet nyújtanak a kreativitáson alapuló infokommunikációról és információtechnológiáról és az ehhez kapcsolódó újdonságokról. Cégünk standján (D11) részletes információt kaphat a 3D, a LED fal és a Digital Signage technológiákról és a kiállítás tematikájával kapcsolatos vizuáltechnikai megoldásokról is.

A rendezvényről és az azt kísérő szakmai konferenciákról a www.digitalexpo.hu weboldalon talál további információt. Ezen regisztráció a kiállítás ingyenes megtekintésére jogosít, egyes konferenciák részvételi díjasak.

A kiállítás előregisztrációjához az alábbi link használatával regisztráljon:

http://www.signexpo.hu/reg.php?tip=5&meghivo=134

Ezt követően töltse ki az előregisztrációs adatlapot, majd a küldés gombra történő kattintás után a sikeres előregisztrációról e-mailben visszaigazolást fog kapni, melyet kérünk, hogy – belépése meggyorsítása érdekében – kinyomtatva hozzon magával és mutassa be a helyszíni regisztrációs pultnál.

Időpont: 2010. szeptember 15-17.
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont, H-1146 Budapest, Dózsa Gy. u. 1. A csarnok
Nyitva tartás: 10.00 -18.00 óráig

Számítunk megtisztelő látogatására!