27 Sze 2010

RLM-W8 – a bérlési és rendezvénytechnikai piacra optimalizált BARCO projektor

Hírek RLM-W8 – a bérlési és rendezvénytechnikai piacra optimalizált BARCO projektor bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új 8000 lumen fényerejű, WUXGA
és szupercsendes, a bérlési
és rendezvénytechnikai piacra
optimalizált projektor a Barco-tól.

A professzionális megjelenítés területén közismert BARCO, 2010 szeptember 10-én mutatta be
az RLM sorozatának legfrissebb tagját,
az RLM-W8-as, 8000 lumen fényerejű, WUXGA (1920×1200) felbontású, három chip-es DLPTM projektort. További kiemelkedő tulajdonságai az alacsony energiafelhasználás, szuper csendes működés és a különböző képkorrekciós lehetőségek. A BARCO RLM-W8-as ezen kiemelkedő tulajdonságaival egy speciálisan a bérlési és rendezvénytechnikai piacra optimalizált projektor.

A 2010-ben már korábban bemutatott RLM-W6 volt az első Barco Elements három chip-es DLPTM projektor az egy chip-es DLPTM árkategóriában, amely a csúcskategóriás projektorokat túlszárnyaló képminőségével, 10x csendesebb működésével és 33%-al kevesebb energiafelhasználásával szállt ringbe a versenytársakkal. A BARCO, az RLM család legújabb tagjaként bemutatott, szintén három chip-es RLM-W8 projektorral folytatja a sikerszériát, további egyedülálló tulajdonságokkal felruházva, a bérlési és a rendezvénytechnikai környezet igényeit figyelembe véve.

„A piac elképesztően pozitív módon reagált az RLM-W6 megjelenésére. A bérlési
és rendezvénytechnikai piac még jobb kiszolgálása érdekében fejlesztettük ki az RLM-W8-at. Megtartottuk azokat a képességeket, amelyekben a W6 sikeres volt, de további vonzó tulajdonságokkal bővítettük, így született meg a W8. Ezek közé tartozik a fényerő és a kontraszt növelése, a warping és blending képkorrekciós funkciók, így a felhasználó szinte bármilyen felületre vetíthet egy vagy esetleg több kivetítőt csoportba rendezve.” – nyilatkozta Carl Rijsback, a Barco termékfejlesztésért és megoldásokért felelős vezetője.