15 feb 2011

Új, interaktív multimédia projektor a SANYO-tól

Hírek Új, interaktív multimédia projektor a SANYO-tól bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A PLC-WL2503 egy olyan rövidlencsés, alacsony karbantartási igénnyel rendelkező interaktív multimédia kivetítő, amelyet speciálisan oktatási, felsőoktatási, képzési intézményeknek, tárgyalótermeknek fejlesztettek ki.

A SANYO Sales & Marketing Europe bemutatta az idei év egyik kiemelt, üzleti és oktatási kategóriába tartozó termékét, a PCL-WL2503 interaktív multimédia projektort. A PLC-WL2503 akár 86cm távolságból képes 80” (203 cm) átmérőjű teljesen árnyékmentes képet vetíteni. Az projektor képességeivel szinte bármilyen vetítőfelület interaktívá varázsolható, interaktív tábla használata nélkül.

Ultra nagylátószögű projektor, W-XGA felbontással interaktív bemutatókhoz
A PLC-WL2503 az 1280×800 képpontos W-XGA felbontást és így a korszerű 16:10-es képarányt használja, támogatja. A 60” – 110” (152-280 cm) között változtatható képméretével az legtöbb interaktív tábla szabvány méretét lefedi és a rövidlencsés technológiájával (0.5:1) rendkívül közel telepíthető a vetítési felülethez. A beépített IR kamera, a toll és a vezérlőszoftver segítségével szinte minden vetítőfelület interaktívvá varázsolható, interaktív tábla használata nélkül. A telepítés és képbeállítás segítésére az állítható trapéz torzítás korrekció, a keystone korrekció szolgál.

Alacsony karbantartási igény, csökkenő költségek
A SANYO a PLC-WL2503 lámpaélettartamának 30%-os növelésével, egy lámpával akár 4,000 órás folyamatos működési időt biztosít. 4000 óra működés után a lámpán kívül csupán a többrétegű szűrőt kell cserélni, csökkentve így a végfelhasználók által végzett karbantartások számát, a költségeket egyszóval a teljes körű birtoklási költséget (TCO).

Minőségi, nagy fényerejű vetített kép, több jelforrás
Az LCD technológián alapuló PLC-WL2503 a szükséges fényerő mellett (2,500 ANSI lumen), tökéletes színhűséget is biztosít, a vetített kép 1:500-as kontrasztaránya a kép részletességét teszi tökéletessé. Külső jelforrásokat a digitális HDMI és analóg VGA bemeneteken keresztül csatlakozhatunk a projektorhoz. A PLC-WL2503 lehetőséget biztosít a beérkező jelek egy további külső VGA monitorra történő továbbítására is. A beépített 10W-os hangszóró a multimédia bemutatók során nyújt hasznos segítséget.

Hálózati vezérlés
A beépített hálózatvezérlő funkcióknak köszönhetően egy külső adminisztrátor bárhonnan vezérelheti és ellenőrizheti a kivetítő funkcióit. A My Logo funkcióval saját logónkat, képünket tölthetjük fel a kezdőképernyőre, a beépített PIN kód védelem használatával projektorunk biztonságát garantálhatjuk.