MegoldásainkVIZUÁLTECHNIKAI MEGOLDÁSOKA Mikropo Kft. a legmodernebb vizuáltechnikai megoldásokat kínálja jelenlegi és leendő ügyfelei számára. A megoldások skálája a vezérlőtermi megoldásoktól a konferenciahangosításon keresztül egészen a legújabb audiovizuális megoldásokig terjed. A 24 éves piaci tapasztalatnak, a magas szintű szakmai háttérnek, a kiválóan képzett munkatársainak és a partner-világcégek nyújtotta szakmai támogatásnak köszönhetően cégünk kiemelkedő tapasztalattal rendelkezik a vezérléstechnika (control room), oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (épületvetítés, hangtechnika, fénytechnika, látványtechnika), a múzeumi tárlatvezető rendszerek (audio-guide) és a professzionális prezentációs technikák (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív megoldások) területén.

FILOZÓFIÁNK:
„A Látvány a Tiéd” móttó meghírdetésével, partnereinkkel és ügyfeleinkkel együttműködve létrehozni minden olyan a vizuáltechnikával összefüggő vagy azt kiegészítő szoftveres, hardveres és látványtechnikai megoldást, amely megvalósítja, teljessé teszi a megálmodott elképzelést és rendszerbe szervezi a szükséges vizuáltechnikai és hangtechnikai eszközöket.

Képzett szakemberállományával biztosítja a rendezvényekhez szükséges technikai eszközparkot, az adott helyszínen történ videotechnikai kivetítést, kamerázást, valamint a hang és fénytechnikát, ezen túlmenően elkészíti a megjelenítéshez szükséges prezentációs anyagokat is, valamint speciális videó és szoftvertechnológiák segítségével megvalósítja az elképzelt képi látványt.

A megoldásokhoz szükséges szoftverfejlesztést és rendszerintegrációt a Mikropo saját fejlesztői üzletága biztosítja. Ez az üzletág a vizuáltechnikai piacon túlmenően az államigazgatási, vállalati, biztosítási piacokra is fejleszt speciális szoftvereket.

A felhasználási területek széles palettája olyan piacvezető cégek technológiáit igényli, amely képes megfelelő minőségben kiszolgálni korunk vizuális kommunikációs igényeit. Ebben fő partnere a belga BARCO cég – amely a világ vezető professzionális vizuáltechnikai megoldásszállítója és eszközgyártója.FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEK

  • konferencia termek, tárgyalók audiovizuális rendszerei;
  • mobil és fix projektorok vállalati és oktatási felhasználásra;
  • multimédiás kül- és beltéri megjelenítők a reklám és rendezvénytechnikában;
  • diszpécserközpontok ipari integrált megjelenítő felületei;
  • háromdimenziós megjelenítés szimulációs, tudományos felhasználásra;
  • speciális és nagyfelbontású monitorok légirányítási, védelmi, orvosi, térképészeti alkalmazásokhoz;
  • digitális mozi és házimozi vetítő rendszerek