360 fokos Digitális hírdetőoszlop360 fokos LED alapú Digitális Hirdetőoszlop

Olyan helyeken, ahol a hagyományos megjelenítőket nem lehet függeszteni vagy falra erősíteni, a henger alakú, térbe állítható Digitális Hirdetőoszlop lehet a megoldás. A Mikropo forgalmazza kizárólagosan Magyarországon a Litefast-Display cég digitális videó hirdetőoszlopait, amelyeket kiállításokra is bérbe adunk. A 75 cm átmérőjű, 240 cm magas henger alakú mobil display egyedülálló tulajdonsága, hogy a 360 fokban jeleníti meg a videót, vagy animációt 2400 x 600 pixelen, mozgóképes videó formájában a hengerpaláston. Beépített számítógép tárolja a tartalmat, és mivel a képi megjelenítés LED /világító dióda/ alapon történik, a fényereje és kontrasztja még nappali fényben is kiváló. 1 m2 helyet foglal csak el.

A Litefast 360° egy innovatív, szabadalmaztatott LED technológiát használ a képalkotásra. Az alkalmazott magas minőségű anyagok és a ’Made in Germany’ finommechanika a magas minőség és a hosszú élettartam záloga. A zseniális képalkotó rendszer egy nagy sebességgel forgó, a kép színeit kirajzoló, RGB LED-eket tartalmazó rotoron alapul. Ez a rotor rajzolja a képet a nézők elé, folyamatos forgása során. A beépített vezérlőelektronika nyomon követi a LED-ek pillanatnyi pozícióját és vezérli a képet létrehozó fénykibocsátásukat. Az emberi szem nem képes az elemi LED-eket mozgásuk során megkülönböztetni, csak az általuk létrehozott képet látja. A forgó rotor egy hengerpaláston mozog, ezért a henger közepén a felhasználók tetszőleges terméket helyezhetnek el, amit a gép ’körberajzol’ a kívánt tartalommal.

A reklámoszlop alsó részére egyedi plakát is felhelyezhető, sőt a henger rész-átlátszó volta miatt- akár “kirakatként” is – funkcionálhat, miközben a videó anyag az átlátszó hengerpaláston fut az “előtérben”. Cégünk a tartalom összeállításában segítséget tud nyújtani, az Ön videó és animációs image anyagát el tudjuk készíteni.

Cégközpontunkban az eszköz működés közben is megtekinthető.

Linkek:

A Litefast 360 fok-os megjelenítőinkről weboldalunkon részletes információt ide kattintva talál!
http://www.litefast-display.com/