BARCO ClickShare


A ClickShare rendszer egy egyszerű gombnyomással megoldást ad a világban milliók által megtapasztalt nehézségekre, amelyek nap mint nap gátat szabnak a hatékony tárgyalótermi munkának. Ez az innovatív megoldás lehetővé teszi a villámgyors csatlakozást a tárgyalóterem megjelenítőjéhez.

Ez a ”One-click wonder” nem csak az előadónak nyújt hatalmas segítséget azzal, hogy másodpercek alatt megjeleníti a prezentációt, hanem a többi jelenlévő számára is lehetőséget nyújt, hogy aktívabban részt vegyenek az értekezleten. A végeredmény egy hatékonyabb megbeszélés és jobb döntéshozatal.
A ClickShare rendszer kifejlesztése során az elsődleges szempont a minél természetesebb felhasználói élmény megteremtése volt az összes felhasználó számára. És természetesen nincs két egyforma felhasználó és cég sem.

Díjnyertes Termék

“A Legjobb Új Vezetéknélküli Technológia”
Az Infocomm 2012-es konferenciáján adta át a rAVe Publications magazin a ClickShare részére a ”Legjobb Új Vezetéknélküli Technológiának” járó díjat.
inAVation Díj
Az ISE 2013 konferencián a ClickShare inAvation díjat kapott

Hazai siker

A 2013-as budapesti MLOC.JS konferencián a nemzetközi piac nagy nevei használták a ClickShare rendszert:
Alon Zakai–Mozilla, Douglas Crockford–PayPal, Michael Bolin-Facebook, Google, Prezi, LogmeIn, SoundCloud.

ClickShare és a Hang
A ClickShare lehetővé teszi, hogy az Ön laptopján lejátszott hang a tárgyalóterem hangrendszerén keresztül szólalhasson meg, a videó képével tökéletes összhangban.

Dupla megjelenítő (Dual Screen)
Amikor két megjelenítő eszközt érzékel a ClickShare Alapegység (egyet a DVI, egy másikat a Display port kimeneten), a ClickShare Alapegység automatikusan átvált ”Dual Screen” üzemmódba.
A ClickShare Alapegység mindkét megjelenítőt optimálisan használja annak érdekében, hogy a megosztott tartalmat megjeleníthesse.

iPad megoldás
Egy iPad is hozzákapcsolható a ClickShare rendszerhez, ha a ClickShare Link-et és Apple TV-t használja. Ez a funkció a következő – Március végén ingyenesen letölthető – szoftverfrissítésben lesz elérhető.