Interaktív táblák és kijelzők

INTERAKTÍV TÁBLÁK ÉS INTERAKTÍV KIJELZŐK

A MIKROPO Vizuáltechnika Kft. minden piaci szegmensben törekszik a legkiválóbb, de ugyanakkor nagy múlttal rendelkező gyártók termékeinek képviseletére. Így kerültünk kapcsolatba és kezdtük meg interaktív termékek piacán méltán népszerű SMART gyártó termékeinek importálását és forgalmazását is.

A SMART 1991 óta gyárt interaktív táblákat és fejleszti a SMART Notebook szoftvert, mely több évtizedes tapasztalatra és innovációra épül, ennek is köszönheti népszerűségét.
Mára megjelentek az oktatásban és az üzleti szférában az interaktív táblák mellett a különböző méretben kapható interaktív kijelzők is. Napjainkban több mint 2 Millió osztályteremben használnak SMART interaktív termékeket és SMART Notebook szoftvert a világon.

A SMART folyamatosan nagy figyelmet fordít a kollaborációra. A csoportos munka fontossága egyre hangsúlyosabb igényként jelentkezik az oktatási és az üzleti felhasználásban is.

Ennek eredményeképpen jelent meg legújabban a SMART AMP, egy olyan felhő alapú szoftver megoldás, amivel a tanulók és a tanár a mobil eszközeik segítségével csoportos munkára lehetnek képesek. De ide sorolhatók az oktatási és üzleti szférának is szánt SMART KAPP termékcsalád termékei is, melyek szintén új színt visznek a 21. századi digitális csoportos munkába.


 

Cégünk komplett megoldást nyújt mind az oktatási intézmények, mind a vállalati szféra számára az interaktív megoldások terén.

  • hagyományos érintéssel és tollal vezérelhető több érintéses interaktív táblák
  • interaktív tábla rendszerek, SMART, EPSON, SONY mennyezetre szerelhető, SHORT THROW és ULTRA-KÖZELI projektorokkal
  • interaktív kijelzők 32”-84” (82-214cm képátlóig)
  • digitális FLIPCHART táblák (SMART KAPP 42” és 84” képátlóval)
  • SMART Table ST442i interaktív asztal
  • mobil interaktív eszközök
  • interaktív ultra-közeli projektorok (EPSON és SONY)
  • szavazó és feleltető rendszerek

 

Ajánlatkérésével, kérdéseivel keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:
Hingyi Gábor üzletág vezető, interaktív megoldások / AV
e-mail: hingyi.gabor@mikropo.hu
Mobil: +36 20 249 9684
Vezetékes telefon: 236-3100 / 3149 mellék

Lépjen kapcsolatba velünk