09 aug 2010

Promethean A50

Interaktív táblák, Promethean Promethean A50 bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Multimédiás Interaktív Tábla – a számítógép vezérlése kivetített képről

Az Aktív Tábla megoldás arra a kérdésre, hogy hogyan lehet a multimédiás technológiákat eredményesen és egyszerűen a mindennapi iskolai oktatásba illeszteni. Alkalmazható iskolákban, prezentációkhoz, szemináriumokhoz.

Az interaktív tábla egy ACTIVstudio2 nevezetű szoftver segítségével a legmodernebb multimédiás technológiát kínálja, melynek segítségével a számítógép vezérlése közvetlenül a tábláról lehetséges. A tábla egy kábelen keresztül kapcsolható össze a számítógéppel. (Windows 98/2000, Millenium, NT 4 SP6, 2000 SP1, XP Home vagy Professional) minimum 233 Mhz Pentium processzor és 32 Mb RAM szükséges, vagy Mac OS 9/OSX.

A számítógép képernyőjének tartalma egy projektor segítségével vetíthető az Aktív Tábla speciálisan kifejlesztett ütés- és karcolásálló felületére, ami egy óriási monitorként szolgál. A tábla matt fehér felülete tökéletes csillogásmentes vetítést biztosít. Használható egyszerű táblaként is filctollal (nem alkoholos filctollal!), ilyenkor ajánlatos speciálisan fehér táblához való folyadékkal tisztítani.

Videóhoz vagy DVD-hez kapcsolva TV-ként is működtethető. A projektor a táblával szemben helyezkedik el, és a számítógép vagy a videó képét vetíti a felületre.

A tábla tartozéka egy vezeték nélküli elektromos ceruza, amely helyettesíti az egeret és kezeli a kedvelt Windows alkalmazásokat, valamint az ACTIVstudio2 szoftvert is.

Aktív felület mérete: 78″; 73 x 98 cm
Csatlakozo port: Soros / USB, Rádiofrekveniás
Felbontás: 200 dpi
Garancia: 5 év teljeskörü garancia
Mutató eszköz: Vezeték és elem nélküli toll ( 2 db)
Szofver: ACTIVstudio2 vagy aCTIVprimary
Tábla fizikai mérete: 89 x 117 cm