Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

 


Samsung Flip 2 whiteboard

 

Flip Jegyzetek


Rajzoljon. Írjon. Inspirálódjon.

Élje át a kézírás élményét a digitális kijelzőn! A Samsung Flip-en változatos színekben, stílusban és méretben készíthet jegyzetet, amit egyszerre akár négy ember is szerkeszthet.


Flip Kijelző


A csapatmunka új eszköze

A Samsung Flip-en csapattagjaival közösen szerkesztheti a változatos tartalmakat, prezentálhat, mindezt lenyűgöző képminőségben. 

Nem számít, hogy Ön éppen projektet szerkeszt vagy prezentál, a Samsung Flip-en megjelenő tiszta, UHD felbontású képekkel lenyűgözheti a közönségét.


Flip Navigáció


Egyszerű és átlátható navigáció

A Samsung Flip menüjének a kezelését egyszerű megtanulni, így a kívánt tartalmakat és a kezelőfelületet pillanatok alatt érheti el. A tartalmakat külön oldalon, elölnézetben is megtekintheti, ahol módosításokat hajthat végre közvetlenül a kijelzőn.


Flip Biztonság

Tudja biztonságban az értékes ötleteket

Óvja meg a brainstorming során született ötleteket a Samsung Flip PIN kód alapú védelmével! Így az irodában minden csapat egyedi azonosítót állíthat be a kijelző zárolására, hogy az adott munkamenetet csak az illetékesek láthassák.


Flip Kapcsolódás

Sokoldalú csatlakozási lehetőség

A Samsung Flip-et számos külső eszközzel szinkronizálhatja, így tartalmait kényelmesen megoszthatja, szerkesztheti vagy prezentálhatja.

HDMI WIN 10 Képernyő tükrözése NFC

A Samsung Flip HDMI portjához nagyobb képernyőket, illetve egyéb külső perifériákat csatlakoztathat.Flip szinkronizálás

Szinkronizált irányítás és szerkesztés

Szinkronizálja saját eszközeit a Samsung Flippel, hogy a rajtuk lévő tartalmat valós időben nézhesse és mozgathassa. A kapcsolat során, ha a Samsung Flip-en vagy a párosított eszközön szerkeszti a fájlt, akkor a módosítások mindkét eszközön automatikusan frissülni fognak.

* Ez a funkció touch USB kábeles kapcsolódás során vagy UIBC-t támogató Android mobil eszközökön (2016-os vagy frisebb), illetve Windows 10 operációs rendszerű PC-ken érhető el.


Flip prezentáció

Professzionális szemléltetés

A képernyő vízszintes, illetve függőleges helyzetbe való forgatásával bármelyik tárgyalóban kényelemesen elfér. Ráadásul a tartalmakat is a lehető legjobb tájolásban jelenítheti meg.

Portré mód Tájkép mód

  

Flip Handout

 Jegyzetmegosztás könnyedén

 

A megbeszélések végén jól ismert kihívásnak számít a kézzel írt jegyzetek megosztása. Többé nincs telefonnal történő jegyzetfotózás, a Samsung Flip-en készített vázlatokat a kijelző központi memóriájába mentve könnyen megoszthatja kollégáival - akár telefonon, vagy más digitális csatornán keresztül.

 

Flip érintés

Valós idejű visszacsatolás

Az InGlass™ technológia segítségével az eszköz késleltetés nélkül, gyorsan reagál az érintésére. Ezáltal gördülékenyen írhat, rajzolhat a Samsung Flip készüléken, pont úgy, mint ahogy papíron tenné.

 

Flip Dizájn

Egyszerű, stílusos kialakítás

A Samsung Flip szürke, letisztult kialakításával remek kiegészítője lehet bármely professzionális környezetnek. Az ergonomikus kialakítás, 4.5°-os döntési szög, a tágas elülső tálca és a Samsung Flip pen tartó segítségével minden eszköz rendelkezésre áll, hogy csapata együttműködve kreatív ötletekkel álljon elő.

Bármely helyiséget tárgyalóvá alakíthat

Ha az irodájában limitált tárgyaló áll rendelkezésre, a Samung Flippel bármely szabad helyiséget egy brainstormingra alkalmas környezetté alakíthat. A görgős talpazattal ellátott kijelzőt bárhová könnyen 

mozgathatja.

 

Flip megoldások

Ötletek egy karnyújtásnyira

Feljetse el a jegyzetek elvesztésével kapcsolatos félelmét. A tárgyalás során lementett vázlatokat a Samsung Flip TIZEN 3.0. operációs rendszere eltárolja, amelyet szükség esetén kollégáival bármikor előhívhat.Kérjen ajánlatot!