Videokonferencia,  StarLeafZOOM


A platfomfüggetlen videokonferencia rendszerekben kétféle szolgáltatást kínálunk:


•        A Gartner Group értékelése szerint a négy feltörekvő VC cég egyike  az angol Starleaf. A gyártó ebben az esetben  a saját gyári letesztelt eszközeit szállítja, ROOM PC-je  számos csatlakoztatási lehetőséggel bír,  ehhez tartozik még asztali vezérlő és szintén gyári  konferenciatechnika. Könnyen használható rendszer, egyik előnye, hogy nagyon könnyű adminisztrálni a felhasználókat, valamint alkalmas egymás közötti telefonálásra,chat-re is, mindez a zárt jó minőségű felhőalapú biztonságos  hálózaton. Egy vagy két monitoros meetingroom rendszer-el is kiegészíthető. Másik fő előnye, hogy bármelyik tradicionális videokonferencia rendszerrel képes együttműködni, legyen az Skype for Business, Cisco vagy Polycom. Sok cég rendelkezik ezekkel az eszközökkel,  ezek felhasználhatók lesznek a STARLEAF új generációs VC rendszerében is.


•        ISO 27001 biztonsági  tanúsitvánnyal rendelkezik, európai adatközpontokban garantálható az adatok tárolása.( GDPR)

 

Azok a cégek, akik gyors, egyszerű és hatékony biztonságos kommunikációt szeretnének, számos előfizetési variáció között választhatnak.

 

 

Ingyenes DEMO rendszert tudunk biztosítani kipróbálásra, cégünkben az érdeklődőknek bemutatjuk!


A Starleaf Mini kisebb cégeknek ajánlható, akik rendszeresen kapcsolatot szeretnének tartani más helyen lévő irodáikkal, koordinálni szeretnék a munkájukat. A teljes felhő alapú előfizetési rendszert is cénk intézi! Ajánlatadás előtt néhány kérdést teszünk fel, hogy pont-pont vagy pont-multipont rendszert szeretnének és egyszerre párhuzamosan hány meeting lebonyolítása jellemző, hányan használnák?


Kérjen ajánlatot!


A Starleaf mőködési elve. Telefonközpontokkal is integrálható:  • A meglévő előfizetésekhez Meeting Room hardvert szállítunk legyen az Skype for Business / Teams / vagy Google Meet. Ezek lehetnek ROOM PC vagy integrált eszköz, pls Asus HUB 500, integrált asztali konferenciatechnikai eszközök, pl Huddly intelligens kamera és beépített mikrofon. Meeting Room kialitása során beépítjük a BARCO Clickshare-t is. A Zoom integrálva van már a Clickshare-el is. Könnyen használható, merikában piacvezető a platformfüggetlen videokonferencia rendszerekben. A megvalósításhoz szükséges hardver soféle lehet, a Zoom honlapján ajánlások vannak erre.

  • Tekintse meg a ZOOM ROOMS  videót, amely a tárgyalókba történő  telepítést mutatja be.
Kérjen ajánlatot!

Dokumentumok

starleaf-solutions-guide-en.pdf

application/pdf

Letöltés (2.9 MB)