Cégközpontunkban bemutatjuk YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű LEDFAL konferencia termi megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

On Premise H.323/SIP alapú YEALINK VCS  pont-pont, multipont rendszerek


 VC 210-CP900, A Microsoft Teams KIADÁSBAN    


A  YEALINK videokonferencia eszközök   Microsoft   által Certifikált-ak,  azaz natív módon együttműködnek a YEALINK H.323/ SIP végponti VCS eszközök TEAMS-el.


 A Yealink videokonferencia eszközeivel kapcsolódni lehet SIP/H. 323 protokoll segítségével  szolgáltatókhoz, Microsoft Teams-hez, Zoom-hoz, BlueJeans-hez, Pexip-hez, Starleaf-hez...stb.


Ezek alapvetően csak  pont-pont közötti kapcsolatot biztosítanak. Lehetőség van a termékcsaládon belül mulipont licencek megvásárlására is a csoportos videokonferencia érdekében. Ilyen pl. a VC800, amely beépített 24 site-os csoportos ( MCU ) videokonferenciázást is  lehetővé tesz ( 8/16/24 ),  egyszerre két párhuzamos mentinget is kiszolgál ( 2 virtual meeting room ). Mindezt hardver alapon teszi !

MCU = MultiPoint Control Unit.

A másik csoport a Yealink esetében MVCS névre hallgat, ahol az M betű Microsoft-ot jelent, ezek a termékek képesek csatlakozni beépített licencüknél fogva Microsoft Teams-hez. ( Van ZOOM változata is ).

Yealink for MS-TEAMS :

Dokumentumok

yealink-vc210-flyer-teams-edition.pdf

Letöltés (2.3 MB)

yealink-mvc-systems.pdf

Letöltés (7.6 MB)

yealink-mvc500-datasheet.pdf

Letöltés (5.5 MB)