Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

  A beltéri vagy nemzetközi nevén INDOOR LED falakban a világító diódák nagyjából 1,5-4 mm-re vannak egymástól. Ezek a falak a 3:1-es SMD LED technológiát alkalmazzák, ahol egy LED-en belül három chip van, a három színnek (RGB) megfelelően.

  Az ember szeme különösen érzékeny arra, hogy az elemi képpontok három színéből keletkezett képet milyen keskeny térszög alatt látja, így a “közel egy pontból” kiinduló fénynyalábok szebb, élesebb, közelebbről nézhető képet adnak, a pixeltávolság határozza meg a nézési távolságot.

 A beltéri LED falak fényereje kb. 800-1000 NIT,  a kültérieké pedig  kb. 5000 Nit.

   Cégünk beltéri LEDFAL  bérbeadásra 1,5- 2,5 mm-es pixelfelbontású  LED falakkal rendelkezik, ez a felbontás már kb. 2.5-3 méter nézési  távolságból is nagyon szép képet ad, prezentációra és videóra kiválóan megfelel.

 Beltérre , (indoor),  6-12 m2, vagy  két oldali elhelyezés  esetén annak kétszerese az, amit bérbe szoktunk adni, ennél nagyobb méretre,- kb. 24 m2 felett - már akkora általában a nézési távolság, hogy megfelel a kb 6 mm-es felbontású kül-és beltérre egyaránt alkalmas LED falunk is. 

  Full HD kép, HDR képminőség, 10 bit, 4:2:2 színmélység.

Beltéren -a 16:9 képarányhoz alkalmazkodva - a jellemző méret a 4,5 m széles és 2,5 m magas   LEDFALAK bérbeadása.

Nagyobb méretben pedig 6,5 m x 3,5 m.


LEDFALAINK  a legnevesebb gyártóktól származnak, tekintsék meg bemutatótermünkben !

Kamera, hang, színpad, live streaming egyaránt tartozhat a szolgáltatásba !


Kérjen ajánlatot!