Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

LEDFALAK


Konferencia terem, board room, training room, prezentációs helyiség

A LED DISPLAY, általában 2.4 m- 4 méter szélességig, FULL HD, ALL in ONE, távszabályzóval működik, mint egy TV.

A Mikropo bemutatótermében megtekinthető a fenti 3 m széles FULL HD konferencia teremben használatos LED Display is !A LEDFALAK-ról általában:

  A LED alapú megjelenítők, Directview, azaz direkt LED sugárzók, három alapszínből , piros, zöld és kék fényforrásokból keverik ki a színeket. Mivel a dióda LED fényforrás a legkisebb elem, ezért ez egy pixel. Két LED közötti távolág a pixetávolság. Minél közelebb megyünk, a pixelek annál inkább látszódnak. 0,6-10 mm közötti pixeltávolságok jellemzőek.

Egy ökölszabály, hogy amennyi mm a képpontok távolsága, kb. annyi méterről nézhető minimum a kép. 10-20 mm között általában DIP LED-et használnak,  az alatt már  SMD. Pl. 4,8 mm-es pixelfelbontás esetén kb 5 m-es a minimális nézési távolság.

1,5 mm pixeltávolság már kb 2 méterről nézhető.

Fényerő általában beltéren 100-800 Nit, kültéren 4-6000 Nit.

   A LEDFALAK úgynevezett SMD  technológiát használnak, azaz a PCB board felületére vannak forrasztva a lábai a diódáknak, a diódákban a három szín chipjei vannak integrálva,  betokozva majd forfüllel ellátva. 

Manapság már van MiniLED is, amely új drágább technológia,  sokkal strapabíróbb és számos egyedi tulajdonsággal rendelkezik, amely a felhasználó számára fontos lehet.

A DIP tokozású Led-et   már csak speciális esetben használják.

   A LEDFALAK minőségét számos tényező határozza meg, de az itt is általában igaz, hogy az ár a minőséggel arányos. Sajnos néhány paraméter nem határozza meg a terméket, a gyártó mérete, piaci részesedése, referenciái is meghatározóak lehetnek, minden esetben konzultálni érdemes a felhasználásról, mert sokféle paraméter változtatása alakítja az árat !

   Vannak fix installációra és bérbeadásra tervezett LEDFALAK, ez utóbbi mobil, gyorsabban installálható és ellenállóbb a mozgatásra. Újabban All in One, egybeépített kerekes állányra installálható LEDFALAK-at is gyártanak, amelyek a projektor/ vászon helyetti régebbi technológiát váltják fel.

  Az un. fine pixel pitch kategóriáknál, -0,6-2,5 mm- mint amelyen például mostanában az új TV Hiradó-ban is alkalmazásra került, szinte már észrevehetetlenek a pixelek, ezért számos helyen, akár hajlított formában,  kreatív megoldásokban is LED Display-t használnak.

   A Mikropo Vizuáltechnika sokféle LEDFALAT szállított már, számos referenciával rendelkezünk, érdemes vásárlás előtt keresni minket, hogy a legmegfelelőbb LEDFAL kerülhessen kiválasztásra .


Tárgyalókban, oktatótermekben All In One LED fal használata mobil vagy fix kivitelben:


  Tárgyalókba, oktatótermekbe, szállodákba 120-180 inch képátlójú LED DISPLAY ajánlható, vagy falra szerelt vagy pedig mobil gurulós, lábonálló változatban. 

Mivel kb 100 inch átló az méret, amely az LCD kategóriában a legnagyobb, ezért a LED Display megoldások e feletti méretben kerülnek alkalmazásra, tulajdonképpen a projektor és vászon helyett .

 A nagyméretű, keretezett, egy egységet képező LED Display 2,5- 4 m széles,  vastagsága 3-5 cm,  pixelfelbontás, 1,2-2 mm, a felbontása  FULL HD.

 Opció lehet az Interaktiv touch whiteboard funkció, a vezetéknélküli tartalommegosztást pedig a BARCO Clickshare biztosítja. Fali vagy gurulós mobil változat. Ötféle modell kínálunk, mérettől és felhasználástól  függően.

 A bemutatótermünkben lévő LED DISPLAY jellemzői:

Közel 180 fokos betekintési szög, MiniLed techológia, 1,5 mm-es pixelfelbontás,

low latency  interaktiv touch, HDR, 1:6000 kontraszt, csökkentett moire effekt.


Opcionális vezeték-nélküli videókonferencia, Barco Clickshare Conference.

Opcionális Nureva MIST audio.


BARCO LEDFALKérje LEDFAL ajánlatunkat !


https://www.barco.com/en/page/xtseries

Kategóriák

Egyéb speciális LED falak

Elsősorban a felhasználás módja határozza meg, van táncparkett LED, van rácsled,...

Bővebben...

Átlátszó LED falak

A transzparens Ledfal egy speciális, átlátszó, nagy fényerejű Ledfal, LED megje...

Bővebben...

Beltéri LED falak

A beltéri LED falak két csoportra oszthatóak, nagyfelbontású és ultra nagyfelbon...

Bővebben...

Kültéri LED falak

A kültéri LED falakat alkalmazása általában a fix installációs területen sport...

Bővebben...