Videokonferencia alkalmazása  tárgyalókban, BARCO Clickshare Conference, (TEAMS, ZOOM, WEBEX. stb.),  Online és hybrid REAL-TIME digitális oktatás ( BARCO weConnect)

Az angol szóösszetételt talán úgy lehetne legjobban fordítani, hogy bármilyen tartalom megjelenítése bárhol, bármikor, bárkinek, bármin, azaz valamilyen megjelenítőn. Olyan, mint régen a faliújság.

A rajzszögek és papirfecnik helyett szabályzott módon, egyszerre, egy időben bárhol megjelenhetnek a digitális tartalmaink, üzeneteink. Lehet ez több álló vagy mozgókép,  animáció, video, internetes weboldal dinamikusan változató tartalommal. Saját szerveren vagy felhő alapon. Mindegyik rendszer lényege, hogy egy szoftver figyeli a tartalomváltozást egy úgynevezett “player” segítségével, a tartalom vagy a saját vagy egy távoli WEB szerveren van. Amikor a tartalom megváltozik, a “player” szoftver egy saját célhardverre tölti le a megváltozott tartalmat, amely megfelelő erőforrás ahhoz, hogy képes legyen akár FULL HD tartalmat is lejátszani a csatlakoztatott display-re.

Cégünk a világon legelterjedtebb  BRIGHTSIGN  Digital Signage player rendszerét ajánlja. Többféle “player” van,  az alkalmazástól függően.  Lehetőség van komplett weboldalak dinamikus megjelenítésére is, html alapú megoldásokra is. A  megjelenítő display pedig lehet LCD monitor, monitorfal vagy LEDFAL.


Kérjen ajánlatot!

Kategóriák

Transzparens LED

A transzparens LED egy speciális, átlátszó, nagy fényerejű LED-es megjelenítő.

Bővebben...

PolcLED Reklám Display

Digitális polc reklámdisplay

Bővebben...

Kapcsolódó termékek

F90-4K13

11,800 lumens, 4K UHD, DLP laser phosphor projector

Bővebben...

Barco UniSee

Az LCD videófalaknál a Barco UniSee teljesen új megközelítést alkalmaz a hézagme...

Bővebben...

Neets Touch Panel

7-inches, felhasználóbarát Touch Panel

Bővebben...

Dataton WATCHMAX

WATCHOUT RACK SZERVER

Bővebben...