Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

CINEMA, BARCO CINIONIC


A BARCO  2 éve vegyesvállalatot hozott létre CINIONIC néven, ami stratégialiag érthető, mert a háromtagú vegyesvállalatban a többségi  BARCO tulajdonos  mellett a  a másik részvényes  az Appotronics lett, ( ALPD ),  amely a vezető a lézer- filmprojektor egységek gyártásában, valamint tulajdonrésze van  még a China Film-nek is, amely segítséget ad a felhasználók finanszírozási biztosításában.
Tekintettel arra hogy a lézerfényforrások jelentős mértékben terjednek, ezzel a lépéssel a BARCO bebiztosította a jövőt a lézerfényforrást használó projektorok piacán.
A BARCO 2019 tavaszán bemutatott négyféle mozigépet, amely a következő generációs RGB  natív 4K laser projector platformján- már a 
Series 4- en alapul.


A BARCO   a 12-15-20-25 000 lumenes mozivetítőiben már NEM A SZÍNKEREKES  FOSZFORLÉZERT, hanem a három (külön - külön) színt használó RGB lézer fényforrást alkalmazza, 40 000 órás élettartammal.

Mivel a folyamatos fejlesztések célja a KÉP szebbététele , ezt a  BARCO a jövőbemutató technológiák beépítésével éri el.

-Active Image Managment- kontraszt és uniformitás biztosítása

-Barco Colorgenic - a P3 színtér REC 2020 részének megközelítése, amely már túlmutat a DCI-3-on is, és a  4K 120 frame/sec, HDR beépítése. 

A színek szaturációjának növelése, a szinspektrum nagyobbítása, natív 4K, a 120 Frame/sec kamera használata  lehetővé teszi, hogy a nézők a jövőben a látványvilág szélesebb kiterjesztésével a moziélményt  teljesebben éljék át.
- Barco EcoPure- 50 dB zaj, 8/3 Watt/lumen fogyasztás, LAN remote wake up, ingest, scheduled maintenance, bárki által   cserélhető szűrő
-Mozihangban ÉS DOLBY PROCESSZORBAN a  Mikropo Vizuáltecnika a DOLBY cég partnere.


AZ ÚJ BARCO SERIES 4 RGB LÉZER 4K  MOZIVETÍTŐ PROJEKTORCSALÁD

További információ és árajánlat kérés!

Dokumentumok

sp4k-27hc.pdf

Letöltés (705 KB)