Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

Transzparens LED

ÜVEGLED VIDEÓTÁBLA


KIRAKATOKBA, BELTÉRI IRÁNYÍTÓ TÁBLA, BOLTOKBA REKLÁM VIDEÓTÁBLA, LED


A transzparens LED egy speciális, átlátszó, nagy fényerejű LED-es megjelenítő, amely beltéri ugyan, de rendkívül magas fényereje miatt használható olyan helyeken, ahol kifelé, nappal, világosban szeretnénk információt, képeket, reklámokat stb. közölni. Legnagyobb előnye, hogy közben bentről, a LED fal mögül is ki lehet látni, hiszen a transzparens LED átlátszósága nagy, így például tökéletes választás lehet üzletek kirakatába, szalonokba, plázákba a hagyományos LED falak és LCD-k helyett. 

Többféle kivitelben létezik, elérhető fix méretű LED-táblaként, illetve moduláris LED-falként is, amiből akármekkora méret építhető a megrendelő igényei szerint.

Az üvegled videó tábla 80 cm széles, 50 cm magas, több is egymás mellé tehető,  4000 NIT fényerejű. Különlegessége, hogy átlátszó edzett üveg között  az SMD LED és a driver IC egy kicsiny felületre koncentrálódik, így  mátrixszerűen teljesen átlátszó lesz a felirat.Üzletekben, kirakatokban,- de általában beltéren,-  függesztett installációban    a gyors dinamikus üzenetek,  egyéb  változó információk esztétikus megjelenítésére szolgál.
Kérjen árajánlatot!

Dokumentumok

nt-user-manual-20210608-v2.pdf

Letöltés (5.4 MB)

nexesign-brochure.pdf

Letöltés (9.8 MB)