KONFERENCIA MEGOLDÁSOK:  Zoom, MS- TEAMS videokonferencia szettek értékesítése  tárgyalókba, vezetéknélküli BARCO Clickshare Conference, BARCO weConnect online és hybrid REAL-TIME digitális távoktatás


Felhőalapú, interaktív tanulási élmény és távoktatás   A BARCO weConnect újfajta tanulási élményt kínál a mai technológia-vezérelt generáció számára.  A BARCO előfizetés alapú megoldása innovatív módon optimalizálja a tanulási élményt az Ön oktatási intézményében. Digitális Interaktiv  ONLINE távoktatás a virtuális osztályteremben történik.


A weConnect hálózati integráción keresztül támogatja a BYOD eszközöket. A felhőalapú megoldás elősegíti az interakciót mind a tanulószobában ülők, mind a távoli résztvevők számára, így létrejön egy összekapcsolt, központilag irányított és együttműködő tanulóközösség. 

BARCO  Virtual CLASSROOM már kipróbálható, több egyetemen bevezetésre került.


  A tanulók távolról bárhonnan becsatlakozhatnak az előadásba élőben, kamerával és mikrofonnal,     kvízeket tölthetnek ki, szavazhatnak  jelentkezhetnek, a tanár kérdezheti őket, egymás hallják és látják. A Virtuális Osztályban az együttlét érzése is fontos, amely egyben motiváció is a tanuláshoz.  A mért statisztikák letölthetők, így a résztvevők teljesítménye is jól mérhető. 

Fontos megjegyezni, hogy a BARCO "CLOUD" megoldása teljesen eltér egy hagyományos  videókonferenciától, a megoldás biztosítja a biztonságos hálózati kommunikációt, sávszélességet.  A beépített szoftver kifejezetten a Virtuális Osztály-hoz lett kifejlesztve, számos olyan tulajdonsággal, amely a VC rendszerekben nem szerepel.


Mi szükséges a weConnect megvalósításához ?További információkért kérjük kattintson ide...


Barco Virtual Classroom a felsőoktatásban, ISE BUSINESS SCHOOL


BARCO Virtual Classroom, Unizo Akadémia

Barco weConnect, Mays Business School, virtuális távoktatás

Információ és árajánlat kérés

Dokumentumok

barco-weconnect-e-book.pdf

Letöltés (3.4 MB)