Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

Stúdió kép-és hangminőségű LIVE STREAMING közvetítést  tudunk biztosítani  professzionális streaming és kamerarendszerünk segítségével, Youtube és Facebook Live-ra. Többszereplős,  eltérő helyen  tartózkodó vendégek műsorba történő bevonása.   

 Két vagy három egymástól távoli helyről történő élő közvetítés, központi production mixing és live streaming.

 Sokkal érdekesebb a műsor, ha nem csak egy key prezenter beszél, hanem több- máshol tartózkodó - vendéget is be lehet vonni az adásba,  miközben a kép és hang broadcast minőségű.

Ez nem azonos  a videókonferenciák ( Teams, Zoom. WebEx) által nyújtott streaming minőségével, hiszen ott a nagyfokú tömörítési protokollok szükségesek minél a több résztvevő biztosításához, amely a kép-és hangminőséget nagyban befolyásolja.

 Esetünkben néhány fő élő beszélgetése kerül streamelésre,   változó internet sávszélesség esetén is, biztonságos, alacsony késleltetésű  a streaming adatfolyam, így egymástól távoli szereplőket is képesek vagyunk  egy adásképbe behozni, megjeleníteni, Youtube és Facebook Live-ra streamelni.

 Mivel cégünk a szolgáltatást az Epiphan Pearl Nano, Mini, Pearl-2 professzionális eszközeivel és egyéb kiegészítőkkel nyújtja, -egy- a gyártó általi  eszközökkel készült live WEBSTREAMING videóból egy-két részletet  érdemes megnézni, főleg azt, hogy egymástól távoli helyen lévőket milyen minőségben,  lehet egymás mellett az élőképbe hozni, késleletetés nélküli beszélgetést és videót közvetíteni, streamelni.

Az alábbi videóban négy szereplő + a Host van. (Egymástól távoli helyen vannak, onnan jelentkeznek be, akár mindenki otthonról ). Tulajdonképpen így néz ki , -ebben a hang és képminőségben- a stream a Youtube-on. A  vendégeket, azaz  a távoli szereplőket a Mikropo ellátja  a szükséges  professzionális eszköz kit-el ahhoz, hogy ebben a minőségben lehessen látni az előadást élőben és felvételről. ( Mirrorless Lumix kamera, professzionális Mic, Pearl Nano vagy Mini streaming, recording and switching ).


Live Streaming, többszereplős


Konferenciatechnika bérbeadása olyan  eseményekre történik, amikor is a prezentáló kábel nélkül, vezetékmentesen csatlakozik  a kivetítőhöz. A többi résztvevő is vezeték nélkül oszthatja meg a tartalmat egymás között is és a kivetítőn egyaránt.

Kiegészülhet a bérbeadás  Videókonferenciával is, így bármilyen távoli csoport is bevonható a tárgyalásba ! A  vezetéknélküli videókonferencia a Clickshare Conference -el történhet. 

Nagyméretű mobil videokonferencia Display, 3 méter szélességben, FULL HD LED panellel ( 1,5 mm pixelfelbontás ).


A  BARCO CLICKSHARE , vagy ClickShare Conference vezetéknélküli prezentációs eszköz segítségével a prezentáció, előadás  sokkal könnyebben valósítható meg, az előadók egymás mellett több összehasonlító képet is feltehetnek a kivetítőre.

A Clickshare képes több prezentáló képét megosztani, egymásmellé tenni, így létrehozva egy újabb  vizualizációs lehetőséget a felhasználók számára.

A BARCO eszközök segítségével  ez  nagyon rövid idő alatt megtörténhet ! 

UC alapú videokonferencia szolgáltatást, LIVE STREAMING szolgáltatást tudunk biztosítani Epiphan  rendszerünk segítségével.