Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.


Széles látószög és kristálytiszta hangzás hibrid konferenciatermekben: ahol a technológia új dimenziót nyit a kommunikációban
Egy kattintással elérhető magával ragadó videokonferencia


Egy kattintással elérhető, magával ragadó videokonferencia. Csak nyissa fel a laptopját, hogy elindítsa az értekezletet, és pillanatok alatt összekapcsolja az irodában tartózkodó csapattagokat a távoli résztvevőkkel. Élvezze az éles képet, a kristálytiszta hangzást és a természetes kommunikációt a távoli és a helyszíni értekezleti résztvevők között. Nincsenek kábelek, nincs macera. Csak hatékony hibrid együttműködés és növekvő produktivitás, hogy munkatársai újra szeressék az értekezleteket.


Vegye fel velünk a kapcsolatotClickShare vezeték nélküli konferencia video bar-ok az éles képhez és a kristálytiszta hangzáshoz


Középpontban a felhasználó

 • Biztosítja a kristálytiszta kommunikációt az értekezlet résztvevői között, akik különböző helyszínekről csatlakoznak be.
 • Olyan befogadó meeting környezetet teremt, ahol mindenki valóban hallható és látható, helyben és távolról egyaránt, a kijelző(kön) a résztvevőket és tartalmat egymás mellett megjelenítve.
 • Érintésérzékeny megjelenítő használata esetén, magával ragadóan interaktívvá teszi a hibrid meetingeket a táblára írás vagy az annotációs funkcióknak köszönhetően.

Önre szabva


 • Zökkenőmentes telepítés egy lépésben. Egyetlen, könnyedén beüzemelhető készülékkel, amely magában foglal minden szükséges kollaborációs eszközt, audio és video funkciót az Ön tárgyalótermeiben.
 • Tökéletes kompatibilitás. A ClickShare video bar hibátlanul együttműködik a vezető videokonferencia platformokkal, így garantálva az egyszerű integrációt.
 • Rugalmasság és könnyű használat új dimenziója. Alakítson át bármilyen helyiséget egy multifunkciós tárgyalótérré az all-in-one video barunkkal, mely a tartalommegosztáson felül, vezeték nélküli konferencia képességeket kínál.
 • Vendégközpontú megoldás. Látogatói egyszerűen és gyorsan oszthatják meg tartalmaikat a ClickShare nyomógomb segítségével, minden extra erőfeszítés nélkül.
Megkönnyíti az életét

 • Vezeték nélküli csatlakozás 7 másodpercen belül. Csak nyissa fel a laptopját és értekezlete egy szempillantás alatt elindul.
 • A felhasználó részéről semmilyen tanulási folyamat nem szükséges. A ClickShare video bar sorozat önmagáért beszél és intuitív. Nem szükséges képzés vagy használati utasítás.
 • "Smart Meeting Flows" végigkísérik Önt az értekezleten, a helyiség elérhetőségének ellenőrzésétől kezdve az automatizált indításon át, egészen a speciális megosztási opciókig. A BARCO Önnel van

 • Nagy volumenű telepítésekre tervezve. A video barok installálása rendkívül egyszerű, ennek köszönhetően rövid idő alatt működésbe hozzák tárgyalótermét.
 • Csökkentse költségeit és egyszerűsítsen egy egységes video bar eszköz használatával.
 • Ingyenes firmware-frissítések, licencdíj nélkül.
 • Ingyenes SmartCare szolgáltatáscsomag, melynek köszönhetően az eszköz regisztrációját követően Önnek 5 évig nem kell aggódnia egy esetleges eszközmeghibásodás miatt.
 • Üzleti szintű termék: magas biztonsági szinttel rendelkezik, egyszerűen hálózatba integrálható.
 • Lehetőség van távolról felügyelni és konfigurálni a telepített rendszert, és kihasználni a XMS Cloud által nyújtott részletes használati adatokat.
 • Fedezze fel a karbonsemleges video bar kínálatunkat, hogy közösen elérhessük szervezete fenntarthatósági céljait!


Vegye fel velünk a kapcsolatotNa de mi is az a ClickShare Video Bar?


A ClickShare Video Bar karbonsemleges, integrált megoldás, mely zökkenőmentes, vezeték nélküli értekezleteket tesz lehetővé hibrid konferenciatermekben, bármilyen videokonferencia-platform használatával.

Ez a megoldás lehetővé teszi az IT menedzserek számára a telepítés egyszerűsítését és az össz bekerülési költség csökkentését, miközben az előrehaladott audiovizuális és interaktív funkcióinak köszönhetően magas színvonalú, lokációfüggetlen egyenlő esélyű találkozókat garantál.


ClickShare Bar Core

All-in-one video bar a magával ragadó és kényelmes vezeték nélküli videokonferenciákhoz kis és közepes méretű tárgyalókba.Vegye fel velünk a kapcsolatot


ClickShare Bar Pro

Prémium all-in-one video bar a magával ragadó és kényelmes vezeték nélküli videokonferenciákhoz közepes méretű tárgyalókba.
Vegye fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolódó termékek