Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.

CINEMA PROJEKTOROK


A Barco a legfejlettebb DCI-kompatibilis lézer- és lámpa-alapú mozi kivetítőket kínálja az iparágban. A Barco filmvetítő termékcsaládja tökéletes egyensúlyt teremt a képminőség és a költséghatékonyság között.


A BARCO piaci részesedése a világ mozijaiban jelentős, Magyaroszágon meghatározó. A Barco 10 évvel megelőzte a digitális átállást, számítva arra, hogy az egyszer majd megtörténik. Így volt ideje olyan kiváló projektorokat fejleszteni, - a TEXAS INSTRUMENTS 3 DARK CHIP-re alapozva, amely  rendkívül megbízható, mind képminőségben mind pedig a moduláris felépítésének, így könnyű szervizelhetőségének köszönhetően megnyerte a mozi üzemeltetők bizalmát. Számos helyen működödnek az országban, kisebb, pár tíz fős moziktól kezdve az 500 fős moziig. 

A BARCO 2018-ban vegyesvállalatot alapított Kínában CINIONIC néven,  így statégiai partnere lett a világ vezető lézerforrás gyártójának az ALPD-nek. A moziberuházás megkönnyítésére így  számos innovatív, rugalmas megoldást tud kínálni. Moziszékek, vásznak, DOLBY hangrendszer, akusztikus szigetelés, világítás, Digital Signage, megannyi alkotóelem képezi a részét egy Digitális Mozinak, amely akár multifunkcionális kultúrházi környezetbe is beilleszthető. Kérjen árajánlatot!

Dokumentumok

sp4k-27hc.pdf

Letöltés (705 KB)