Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.


Projektoros vetítés esetén többféle vetítőfelületet ajánlunk.

Az úgynevezett puha vásznakra történő vetítéskor szemünk a visszavert fényt érzékeli. A szemünkbe érkező fényt különböző intenzitással és különböző szögekből kapjuk, ezért az alkalmas vetített felület megválasztásához körültekintően kell eljárunk. Tudnunk kell a helyiség méretét, hogy hány ember fogja nézni és milyen fényviszonyok mellett. 

Annak érdekében, hogy a szélen ülők is jól láthassák a képet a nézési szög is fontossá válik. Az előlről vetítéses vásznak különböző képarányúak lehetnek. Általában a 16/9-es formátum terjedt el, de pl. mozi esetében ettől eltérő méreteket használnak. 

A vásznak lehetnek fixek vagy motorosak, előlről vagy hátulról vetíthetőek. Nagyméretű vásznak esetén, amely pl. multifunkcios célokat szolgál, számos eltérő mechanikai konstrukció létezik, ennek kiválasztása szintén az adott hely függvénye. Rigid, azaz szilárd vetítési felületet fix telepítéskor akkor használnak, ha van elég hely a hátsó vetítésre és rosszak a fényviszonyok, ezek általában a Fresnel-lenticular elvén működnek, ilyenkor a vetített kép fénysugara irányított módon jut a szemünkbe. Ez rossz fényviszonyok esetén lehet hasznos. 

Cégünk az adott felhasználási körülményeket figyelembe véve professzionális, egyedi megoldásokat kínál a legoptimálisabb vetítési élmény elérése érdekében. Az adott helyzetre fogunk optimális vásznat ajánlani.


PROJECTA VÁSZNAK- KATTINTSON IDE !


Kérjen árajánlatot!

Dokumentumok

projecta-catalogue-2019-2-en.pdf

Letöltés (14.4 MB)