VIDEÓKONFERENCIA-ÉS LIVE STREAMING MEGOLDÁSOK:  Kamerák és audió rendszerek  tárgyalókba, vezeték-nélküli BARCO ClickShare Conference, BARCO weConnect online és hybrid REAL-TIME digitális távoktatás, lecture capture és streaming eszközök, LEDFALAK bérbeadása

A BARCO Clickshare vagy wePresent kollaboratív megoldási lehetőségeket kínál, amely kisebb létszámú csoportok Bring Your Own Device alklamazásaiban lehet hasznos.

Egyetemi előadók AV rendszerének tervezésére és megvalósítására rendelkezésre állunk.Virtual Classroom

  A BARCO weConnect virtual classroom, digitális On-Line távoktatás megoldása egyedülálló.  Ezt egy ingyenes regisztrációval érdemes kipróbálni, hiszen ekkor lehet igazán látni, mit is jelent ez. 

A felsőoktatásban vezette már be több országban a BARCO, számos híres egyetemen.


  A  távoktatás online történik, miközben mindenki, aki az oktatásban részt vesz, regisztrált, lepróbálta kameráját és mikrofonját, úgy viselkedhet, mintha tényleg egy osztályban ülnének.

Minden  "tanuló" egymást és a tanárt látja, hallja, a tanár felszólíthatja, jelentkezhetnek, szavazhatnak, kívezeket oldhatnak meg, az eredményt rögtön látja mindenki. A zárt rendszer sávszelessége a BARCO általi szerverek okán is biztosított, nem lesz túlterhelt, hiszen ez egy dedikált felhő alap szolgáltak. A kulcs, a szoftver. Több év sok ember munkája a visszacsatolások alapján, hogy sikerüljön olyan rendszert kifejleszteni, mintha az valóban  a valóságban történne.

10 db LCD monitor, mindegyik hat főt mutat, -a számuk növelhető,- hálózati eszközök, és a  BARCO Virtual Class Room szoftvere alkotja a  virtuális távoktatás rendszert. 

Hybrid oktatási terem kialakítása esetén a Nureva  audio konferencia MIST mikrofon rendszere teljes terem lefedettséget biztosít, így mindenki, aki a teremben tartózkodik- helyzetétől függetlenül hozzászólhat-  a távoli résztvevő  így mindenkit hallani fog.
Kapcsolódó termékek

RLM-W8

8,000 lumens, WUXGA, 3-chip DLP projector

Bővebben...

ClickShare CS-100

Vezeték nélküli prezentációs és kollaborációs rendszer kisméretű tárgyalótermekb...

Bővebben...

Barco UniSee

Az LCD videófalaknál a Barco UniSee teljesen új megközelítést alkalmaz a hézagme...

Bővebben...

wePresent WiPG-1600W

A legtöbb interaktív élményhez szükséges jellemzőt tartalmazza, része a vezeték...

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások

BARCO Weboldal

A belga BARCO weboldala

Bővebben...

Dokumentumok

nureva-audio-and-barco-clickshare.pdf

Letöltés (2.1 MB)

barco-weconnect-e-book.pdf

Letöltés (3.3 MB)