Legújabb:   Csoportos Videokonferencia másképp- Barco Clickshare Conference  használata tárgyalókban, TEAMS, ZOOM, WEBEX, STARLEAF-el.

A BARCO Clickshare vagy wePresent kollaboratív megoldási lehetőségeket kínál, amely kisebb létszámú csoportok Bring Your Own Device alklamazásaiban lehet hasznos.

Egyetemi előadók AV rendszerének tervezésére és megvalósítására rendelkezésre állunk.Virtual Classroom

BARCO weConnect virtual classroom megoldása egyedülálló.  Ezt egy ingyenes regisztrációval érdemes kipróbálni, hiszen ekkor lehet igazán látni, mit is jelent ez. 

A felsőoktatásban vezette már be több országban a BARCO, számos híres egyetemen.


Az oktatás online-ban történik, miközben mindenki, aki az oktatásban résztvesz, regisztrált, lepróbálta kameráját és mikrofonját, úgy viselkedhet, mintha tényleg egy osztályban ülnének.

Minden  "tanuló" egymást és a tanárt látja, hallja, a tanár felszólíthatja, jelentkezhetnek, szavazhatnak, kívezeket oldhatnak meg, az eredményt rögtön látja mindenki. A zárt rendszer sávszelessége a BARCO általi szerverek okán is biztosított, nem lesz túlterhelt, hiszen ez egy dedikált felhő alap szolgáltak. A kulcs, a szoftver. Több év sok ember munkája a visszacsatolások alapján, hogy sikerüljön olyan rendszert kifejleszteni, mintha az valóban  a valóságban történne.

10 db LCD monitor, mindegyik hat főt mutat, -a számuk növelhető,- hálózati eszközök, és a  BARCO Virtual Class Room szoftvere alkotja a rendszert.Kapcsolódó termékek

RLM-W8

8,000 lumens, WUXGA, 3-chip DLP projector

Bővebben...

ClickShare CS-100

Vezeték nélküli prezentációs és kollaborációs rendszer kisméretű tárgyalótermekb...

Bővebben...

Barco UniSee

Az LCD videófalaknál a Barco UniSee teljesen új megközelítést alkalmaz a hézagme...

Bővebben...

wePresent WiPG-1600W

A legtöbb interaktív élményhez szükséges jellemzőt tartalmazza, része a vezeték...

Bővebben...

Kapcsolódó hivatkozások

BARCO Weboldal

A belga BARCO weboldala

Bővebben...