Videokonferencia és live streaming eszközök értékesítése, LEDFALAK bérbeadása

  •     

All In One videokonferencia megoldások:


-A POLY STUDIO ismert belépő szint az All In One megoldásokban, kisebb-és közepes méretű tárgyalókba ajánlott.-A márkás Bose Videobar VB1 ALL-IN ONE, mikrofon és hangrendszere a prémium kategória, szintén kisebb és közepes méretű tárgyalókba ajánlott. Páratlan hangja van ! -Logitech Rally BAR All-In One  család: Huddle Room, közepes-és  nagyméretű tárgyalókhoz

-a tajvani AVER  VB 342+  ALL-IN- ONE  Soundbar kisebb, kb 4,5. x 4,5 m-es tárgyalókba -un.Huddle Roomok-hoz- ajánlható.    4K kamera, hangrendszert és mikrofont tartalmaz egy egységben. A TV vagy LCD monitor alá szerelhető.


A nem All-In-One megoldások, önálló kamerák, amikor a kamera helye vagy hatótávolsága ezt megkívánja:


Nagyobb tárgyalókba az AVER  VC 520 Pro  PTZ kamera ajánlott. AVER kamerák választéka.

AVER a Barco Clickshare Conference-el kompatibilis !


-Az amerikai ClearOne a konferenciatechnika meghatározó cége, a világon közel 50 % piaci részesedéssel.

Az alább felsorolt kamerákat ajánljuk azokhoz a rendszerekhez, ahol a kamera hang és mikrofon résztől elkülönülten kerül installálásra. Általában ezek  sokkal jobb hangminőséget képesek nyújtani, mint az egybeépített All-IN-ONE megoldások.

A kamerák tekintetében az alábbi négyféle kamerát ajánljuk:

-ClearOne kamerák:

 120 fokos, széles látószögű, FULL HD , USB 2.0 interfésszel rendelkezik, könnyen rátehető monitorra vagy Laptop display-re. A kamera a Clearone CHAT 50 speakerphone-al párosítva kiválóan alkalmas tárgyalókba, kisebb Huddle Room-ba, Home Office- hoz egyaránt.

4 k video, auto-focus, 3 x digital zoom, 120 fok látószög, széles dinamika tartomány, image capture, zajelnyomás,  teljes  funkcionalitású USB 3.0, IR remote. Kisebb Huddle Room-hoz ajánlható, az autoframe tulajdonság opció. (electronic PTZ, 110 fok, 4 x digital zoom, up to 4 m )

 Professzionális PTZ HD USB kamera. 12- szeres optikai zoom, IR remote, RS-232, UVC, USB 3.0, USB2.0

 USB, HDMI, IP interfésszel rendelkezik, 1080p60, pro quality képminőség.


A konferencia szoba lehetséges   hangtechnikai és mikrofon megoldásait  tekintse meg itt !


    A BARCO új Clickshare Conference-el együtt használható, az all-in-one  VIDEObar egy USB -C vel csatlakoztatható. Amikor különálló kamera szükséges, ebben az esetben a hang-és mikrofonrendszer is gondos választást és tervezést igényel, azonban itt a érdemes a Barco által certifikált kamera -és audió eszközöket használni.

    

 Starleaf, TEAMS, Webex, Zoom, videókonferencia szoftverkliens-el csatakaztassa a Notebook-hoz a Barco Clickshare Conference-hez tartozó USB Button-t és máris létrejön a csoportos vezeték-nélküli videókonferencia, ahol is a Barco ClickShare CX-20, CX-30, CX-50 automatikusan felismeri a Barco által certifikált kamera-és audió eszközöket.

Egy ajánlott  high-end videókonferencia konfiguráció, amely teljes mértékben a kamerával  és hang-al és mikrofon-al lefedi a  teljes teret, érintésmentesen vezetéknélkül:

-Barco Clickshare Conference CX 50

-AVERCAM 520 PRO2 

-Nureva HDL-200, HDL-300

Kérjen ajánlatot!

Dokumentumok

aver-barco-clicshare-conference.pdf

Letöltés (435 KB)