Cégközpontunkban bemutatjuk BARCO és YAMAHA HIGH-END videókonferencia eszközeinket és nagyméretű, 136 " LEDFAL meeting room megjelenítőinket. LEDFALAK bérbeadása  rendezvényekre.


Nem All-in-One videokamerák


Egy sikeres videókonferencia létrejöttéhez elengedhetetlen a kiváló hang és képminőség. Az általunk kínált videokamerákkal minőségi képet közvetíthet a meeting ideje alatt. Nagy választékban rendelkezésre álló videokameráink minden tárgyalótípusra kínálnak megoldást. Van lehetőség all-in-one videokamerák választására, melyet inkább a kisebb és közepesebb méretű tárgyalókba ajánlunk. Ez a megoldás egyesíti a mikrofont, a hang- és képtovábbítást, így egyetlen eszköz használata elég.  A nem all-in-One kamerákat inkább a nagyobb tárgyalótermekbe ajánljuk, ahol a hatótávolság megkívánja több eszköz telepítését. Itt a kamera a hang és a mikrofon résztől elkülönülten kerül installálásra, ez jellemzően jobb hangminőséget tesz lehetővé, mint az egybeépített all-in-One társaik.


A nem All-In-One megoldások, önálló kamerák, amikor a kamera helye vagy hatótávolsága ezt megkívánja.

 Elsődlegesen:

AZ AVER kamerák  teljes választékát forgalmazzuk.


Clearone videokonferencia eszközökhöz tartozó kamerák:

 ClearOne kamerák:

Az amerikai ClearOne a konferenciatechnikában meghatározó cég, a világon közel 50 % piaci részesedéssel.

Az alább felsorolt kamerákat ajánljuk azokhoz a rendszerekhez, ahol a kamera a hang és mikrofon résztől elkülönülten kerül installálásra. Általában ezek  sokkal jobb hangminőséget képesek nyújtani, mint az egybeépített All-IN-ONE megoldások.

A kamerák tekintetében az alábbi négyféle kamerát ajánljuk:

120 fokos, széles látószögű, FULL HD , USB 2.0 interfésszel rendelkezik, könnyen rátehető monitorra vagy Laptop display-re. A kamera a Clearone CHAT 50 speakerphone-al párosítva kiválóan alkalmas tárgyalókba, kisebb Huddle Room-ba, Home Office- hoz egyaránt.

4 k video, auto-focus, 3 x digital zoom, 120 fokos látószög, széles dinamika tartomány, image capture, zajelnyomás,  teljes  funkcionalitású USB 3.0, IR remote. Kisebb Huddle Room-hoz ajánlható, az autoframe tulajdonság opció. (electronic PTZ, 110 fok, 4 x digital zoom, up to 4 m ) Professzionális PTZ HD USB kamera. 12 - szeres optikai zoom, IR remote, RS-232, UVC, USB 3.0, USB2.0


 USB, HDMI, IP interfésszel rendelkezik, 1080p60, pro quality képminőség.


A konferencia szoba lehetséges hangtechnikai és mikrofon megoldásait  tekintse meg itt !


Clickshare kompatibilitás